MAKE-UP

I PUT CONCEALER ON ALL MY PROBLEMS

Natuurlijke verzorging stopt niet bij je gezicht en lichaam. Ook voor natuurlijke, biologische en diervriendelijke make-up ben je bij BEAUTSY aan het juiste adres! Van make-up kwasten tot een natuurlijke make-up remover: start maar met scrollen. 
 
Hynt Beauty
Duet Perfecting Concealer
Artikelcode DC02
€29,00
It does magic! De Hynt Duet concealer bedekt écht elk klein plekje, vlekje of oneffenheid. De concealer legt geen dikke laag op je huid, maar bedekt wel wat je graag wilt bedekken. De formule zorgt ervoor dat het comfortabel is voor jou én voor je huid.
Girl Smells
Tinted Nourishing Lip Balm
€16,00
Lip crushing met de Girl Smells Tinted Nourishing Lip Balm! Deze fijne balm bevat natuurlijke ingrediënten die je beschermen tegen uitdroging. De formule zorgt voor gevoede lippen dankzij de jojoba-olie, avocado-olie en cacaoboter.
Hynt Beauty
Concealer Brush
Artikelcode BO2
€29,00
De Hynt Concealer Brush is een flexibele kwast met een ronde neus. Hierdoor kun je zelfs de allerkleinste hoekjes bedekken met concealer. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Solare Bronzing Powder
Artikelcode SB01
€35,00
Met deze bronzing powder van Hynt heb je precies de juiste balans te pakken tussen beachy bronze en een gezonde glans. Deze poeder is natuurlijk, vegan en past zich aan aan verschillende huidtinten, voor die natuurlijke glow.
Nectar Organics
Gentle Eye Make-up Remover
Artikelcode 4053951448342
€32,00
De Gentle Eye Makeup Remover van Nectar doet precies wat de naam zegt: het is lief voor je ogen. Het verzacht én reinigt tegelijk dankzij de Jojoba. Het is een lichtgewicht product dat geschikt is voor elk huidtype, zélfs de allergevoeligste.
Hynt Beauty
Air Blender Brush
Artikelcode B06
€29,00
Deze zachte, ronde borstel is perfect om make-up aan te brengen of te blenden. De Air Blender Brush kan worden gebruikt voor vloeibare make-up, poeder of gekleurde make-up. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Forte High Definition Eye Liner
Artikelcode EL01
€29,00
De Hynt Forte High Definition Eye Liner maakt van je ogen echte blikvangers. De long-lasting eyeliner is vrij van parabenen en zet je ogen in de spotlights. De eyeliner komt met een smudge top, om de lijn te verzachten of om een smokey eye te creëeren.
 
Trakteer jezelf op make-up producten op natuurlijke basis; je huid zal je voor eeuwig dankbaar zijn! Dierproefvrije en natuurlijke cosmetica staan bij ons hoog in het vaandel en gelukkig zijn merken als Girl Smells, Hynt Beauty en Nectar Organics het daar helemaal mee eens.