Make - up

Wil je een little bit extra op je gezicht? Dan vind je hier de meest natuurlijke beautyproducten. Van mascara tot lippenstift. Alle producten zijn niet getest op dieren - high five!

Hynt Beauty
DUET Perfecting Concealer
Artikelcode DC02
€29,00
It does magic! De Hynt DUET concealer bedekt écht elk klein plekje, vlekje of oneffenheid. De concealer legt geen dikke laag op je huid, maar bedekt wel wat je graag wilt bedekken. De formule zorgt ervoor dat het comfortabel is voor jou én voor je huid.
Girl Smells
Tinted Nourishing Lip Balm
€16,00
Lip crushing met de Girl Smells Tinted Nourishing Lip Balm! Deze fijne balm bevat natuurlijke ingrediënten die je beschermen tegen uitdroging. De formule zorgt voor gevoede lippen dankzij de jojoba-olie, avocado-olie en cacaoboter.
Hynt Beauty
SOLARE Bronzing Powder
Artikelcode SB01
€35,00
Met deze bronzing powder van Hynt heb je precies de juiste balans te pakken tussen beachy bronze en een gezonde glans. Deze poeder is natuurlijk, vegan en past zich aan aan verschillende huidtinten, voor die natuurlijke glow.
Hynt Beauty
FORTE High Definition Eye Liner
Artikelcode EL01
€29,00
De Hynt FORTE High Definition Eye Liner maakt van je ogen echte blikvangers. De long-lasting eye liner is vrij van parabenen en zet je ogen in de spotlights. De eye liner komt met een smudge top, om de lijn te verzachten of om een smokey eye te creëeren.
Hynt Beauty
Air Blender Brush
Artikelcode B06
€29,00
Deze zachte ronde borstel is perfect om make-up aan te brengen of te blenden. De Air Blender Brush kan worden gebruikt voor vloeibare make-up, poeder of gekleurde make-up. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Concealer Brush
Artikelcode BO2
€29,00
De Hynt Concealer Brush is een flexibele kwast met een ronde neus. Hierdoor kun je zelfs de allerkleinste hoekjes bedekken met concealer. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.

Treat yourself! Een nieuwe mascara, concealer of lippenstift scoor je hier. Bij BEAUTSY vind je make-up van merken zoals Hynt Beauty en Girl Smells. Ze doen precies wat je wilt, zónder onnodige poeha. En de producten zijn lief voor de natuur, de planeet en voor jou.