Girl Smells

Work with your body, not against it

Girl Smells is dol op planten en oliën afkomstig uit planten. Dit merk heeft verschillende producten voor gezicht, body en haar. Alle producten van Girl Smells zijn gemaakt van de meest pure en organische ingrediënten en bevatten geen aluminium en alcohol. Dus je kunt met een gerust hart je day-to-day skincare routine uitvoeren. Girl Smells gelooft dat élk deel van je lichaam de juiste zorg nodig heeft, dus niet alleen je gezicht. Daarnaast ruiken alle producten van Girl Smells ook nog eens zalig. Designed for girls and made for girls!

Hand-picked: Girl Smells bevat een coole lijn beautyproducten die lief zijn voor je lijf, óók de plekken die je normaal vergeet in te smeren of te verzorgen.

 

Girl Smells
Tinted Nourishing Lip Balm
€16,00
Lip crushing met de Girl Smells Tinted Nourishing Lip Balm. Deze fijne balm bevat organische ingrediënten die je beschermen tegen uitdroging. De formule zorgt voor een gevoed duo lippen dankzij de jojoba olie, avocado olie en cacao boter.
Girl Smells
Grapefruit Body Milk
€32,00
Treat yourself met deze grapefruit Body Milk van Girl Smells. Geef je lijf een zacht gevoel dankzij de voedende oliën, antioxidanten en de krachtige botanische extracten. Je huid ruikt zo goed als het eruitziet én smeert makkelijk in.
Girl Smells
Underarm Detox Mask
€45,00
Ready to detox? Dit Girl Smells Underarm Detox Mask is perfect om je oksels een hygiënische boost te geven. Het zorgt ervoor dat je okselhuid in een spa beland, dankzij de klei in combinatie met kalmerende aloë vera. Hey happy armpits!
Girl Smells
Soothing Aloe Gel
€29,00
We got you! Met de Soothing Aloe Gel van Girl Smells zorg je ervoor dat je huid op twee manieren wordt gevoed. Het kalmeert je huid en zorgt dat het de juiste vochtbalans houdt. Girl Smells Aloe Gel is een fantastische heelmeester voor gezicht & lijf.
Girl Smells
Hydrating Hand Cream
€32,00
Girl Smells Hydrating Hand Cream zorgt ervoor dat je handen de juiste verzorging krijgen. De handcrème is zacht, zorgt voor een subtiele glans én verzorgt. De crème zorgt voor een intense verzorging. Bedankt, namens je handen!
Girl Smells
Grapefruit Roll-On Deodorant
€28,00
Yes, nu ben je ready om erop uit te gaan. Alle Girls Smells geuren zijn subtiel en verfrissend. Deze deodorant staat bekend om zijn actieve formule (geen geurtjes, alleen de juiste) en voelt niet plakkerig aan.