Hynt Beauty

Beauty products you can trust and love

Hynt komt uit de creatieve koker van co-founder Meryl Marshall. Ze had een steeds groter wordende behoefte om make-up en skincareproducten op te duikelen die haar huid geen kwaad zouden doen. Daardoor ontstond het idee voor een eigen label. Hynt Beauty is een lijn van luxe cosmetica die volledig vrij is van alle soorten ingrediënten die de huid kunnen irriteren of kwaad doen. De producten van Hynt zijn natuurlijk en puur.

Hand-picked: Prachtige make-up en zonnebrand die effectief en écht clean zijn. Daarnaast komen de producten ook in een heel chic jasje. 

 

 

Hynt Beauty
Sun Prep Broad Spectrum SPF25
Artikelcode SP20
€65,00
De Sun Prep Broad Spectrum SPF25 beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling. Deze formule bevat geen chemische SPF en beschermt de huid en vormt tegelijkertijd een basis voor je make-up. Deze zonnebrand plakt niet en ruikt heerlijk (naar de zomer).
Hynt Beauty
Air Blender Brush
Artikelcode B06
€29,00
Deze zachte, ronde borstel is perfect om make-up aan te brengen of te blenden. De Air Blender Brush kan worden gebruikt voor vloeibare make-up, poeder of gekleurde make-up. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Solare Bronzing Powder
Artikelcode SB01
€35,00
Met dit bronzing powder van Hynt heb je precies de juiste balans te pakken tussen beachy bronze en een gezonde glans. Het poeder is natuurlijk, vegan en past zich aan aan verschillende huidtinten, voor die natuurlijke glow.
Hynt Beauty
Skin Prep Serum Bioactive Marine Complex
Artikelcode SS10
€52,50
It does all the magic! Het Skin Prep Serum zorgt voor een heldere, gladde en egale huid. Dit dankzij het bioactive complex van marine extracten en botanische oliën. Deze powerhouse formule is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid!
Hynt Beauty
Duet Perfecting Concealer
Artikelcode DC02
€29,00
It does magic! De Hynt Duet concealer bedekt écht elk klein plekje, vlekje of oneffenheid. De concealer legt geen dikke laag op je huid, maar bedekt wel wat je graag wilt bedekken. De formule zorgt ervoor dat het comfortabel is voor jou én voor je huid.
Hynt Beauty
Concealer Brush
Artikelcode BO2
€29,00
De Hynt Concealer Brush is een flexibele kwast met een ronde neus. Hierdoor kun je zelfs de allerkleinste hoekjes bedekken met concealer. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Forte High Definition Eye Liner
Artikelcode EL01
€29,00
De Hynt Forte High Definition Eye Liner maakt van je ogen echte blikvangers. De long-lasting eyeliner is vrij van parabenen en zet je ogen in de spotlights. De eyeliner komt met een smudge top, om de lijn te verzachten of om een smokey eye te creëeren.