Hynt Beauty

Beauty products you can trust and love

Hynt komt uit de creatieve koker van co-founder Meryl Marshall. Ze had een steeds groter wordende behoefte om make-up en skincare producten op te duikelen die haar huid geen kwaad zouden doen. Daardoor ontstond het idee voor een eigen label. Hynt Beauty is een lijn van luxe cosmetica die volledig vrij is van alle soorten ingrediënten die de huid kunnen irriteren of kwaad doen. De producten van Hynt zijn natuurlijk en puur.

Hand-picked: Prachtige make-up en zonnebrand die effectief en écht clean zijn. Daarnaast komen de producten ook in een heel sjiek jasje. 

 

 

Hynt Beauty
DUET Perfecting Concealer
Artikelcode DC02
€29,00
It does magic! De Hynt DUET concealer bedekt écht elk klein plekje, vlekje of oneffenheid. De concealer legt geen dikke laag op je huid, maar bedekt wel wat je graag wilt bedekken. De formule zorgt ervoor dat het comfortabel is voor jou én voor je huid.
Hynt Beauty
SKIN PREP SERUM Bioactive Marine Complex
Artikelcode SS10
€52,50
It does all the magic! Het skin Prep Serum zorgt voor een heldere, gladde en egale huid. Dit dankzij het bioactive complex van marine extracten en botanische oliën. Deze powerhouse formule is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Het is niet plakke
Hynt Beauty
Air Blender Brush
Artikelcode B06
€29,00
Deze zachte ronde borstel is perfect om make-up aan te brengen of te blenden. De Air Blender Brush kan worden gebruikt voor vloeibare make-up, poeder of gekleurde make-up. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
Concealer Brush
Artikelcode BO2
€29,00
De Hynt Concealer Brush is een flexibele kwast met een ronde neus. Hierdoor kun je zelfs de allerkleinste hoekjes bedekken met concealer. Gemaakt van exclusieve synthetische Japanse Taklon en duurzaam hout.
Hynt Beauty
FORTE High Definition Eye Liner
Artikelcode EL01
€29,00
De Hynt FORTE High Definition Eye Liner maakt van je ogen instant blikvangers. De long-lasting eye liner is vrij van parabenen en zet je ogen in de spotlights. De eye liner komt met een smudge top, om de lijn te verzachten of om een smokey eye te creëeren
Hynt Beauty
SOLARE Bronzing Powder
Artikelcode SB01
€35,00
Met deze bronzing powder van Solare heb je precies de juiste balans te pakken tussen beachy bronze en een gezonde glans. Deze poeder is natuurlijk, vegan en past zich aan aan verschillende huidtinten. Het product glittert niet
Hynt Beauty
SUN PREP Broad Spectrum SPF25
Artikelcode SP20
€65,00
De SUN PREP Broad Spectrum SPF25 beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling. Deze formule bevat geen chemische SPF en beschermt de huid en vormt tegelijkertijd een basis voor je make-up. Deze zonnebrand plakt niet en ruikt heerlijk (naar de zomer).