Agent Nateur

Artisan skin and body care

De producten van Agent Nateur zijn handgemaakt in Los Angeles door founder Jena Covello. Het merk bevat holistische, effectieve en luxe skincare producten. Zo hoopt Jena onze kijk op luxe cosmetica te veranderen. Ze gelooft dat wanneer je een gezonde levensstijl wilt leiden, dat ook geldt voor je skincare en cosmetica. De producten van Agent Nateur zijn gemaakt van de puurste ingrediënten uit Frankrijk.
 

Hand-picked: Een holistische benadering op beautyproducten, lief voor de meest gevoelige huid. Zeer goede natuurlijke deodorant én skincare producten met als hoofdingrediënt de roos.

Agent Nateur
H O L I ( C ) YOUTH SKIN REFINING FACE VITAMINES
€56,00
Oops, need some help? Het Holi (C)-vitaminepoeder zorgt ervoor dat de sporen van je korte nachten worden gewist. De formule licht fijne lijntjes op, verminderd littekens en geeft je huid een vitamine boost.
Agent Nateur
H O L I ( O I L ) YOUTH BODY SERUM
€85,00
Halleluja! De Holi (oil) ruikt niet alleen hemels, het geeft je huid een subtiele glow, hydrateert én bevat een anti cellulitis-formule. Dit product helpt om kleine tekenen van cellulitis te verkleinen en corrigeert donkere plekken. We hope you love it!
Agent Nateur
H O L I ( O I L ) REFINING YOUTH SERUM
€129,50
Dit serum biedt elke beauty een steuntje in de rug om extra verzorging te bieden. Het Holi (oil) serum zorgt ervoor dat pigmentvlekken, rimpels, donkere plekjes, een rode huid en oneffenheden worden verminderd.
Agent Nateur
H O L I (R O S E) N4 DEODORANT
€28,00
Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed én beschermt je tegen transpireren.
Agent Nateur
H O L I ( M A N ) N5 DEODORANT
€23,00
De natuurlijke Holi(man) N5 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, hij beschermt tegen transpireren en bijbehorende geurtjes. De deodorant bevat een subtiele mix van roos, sandalwood, citrus en cedarwood. Verleid jezelf of iemand anders..
Agent Nateur
H O L I (S T I C K ) N3 deodorant
€23,00
De natuurlijke Holi(stick) N3 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes. Winnaar van de Glamour Beauty Awards 2016.
Agent Nateur
H O L I ( S T I C K ) SENSITIVE DEODORANT
€28,50
Deze vegan Holi(stick) deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, hij is ook extreem lief voor de gevoelige huid én beschermt je tegen transpireren. De deodorant bevat een subtiele mix van bloemen, hout, jasmijn, bergamot en sandalwood.