Agent Nateur

Holi Stick, Holi Rose, Holi Oil en Holi C - maak kennis met de luxe, natuurlijke en holistische beautyproducten van Agent Nateur. Gemaakt van alleen de puurste ingrediënten die je zou kunnen opeten. De deodorant stick is intussen niet meer weg te denken van ons badkamerkastje!

Agent Nateur
Holi (Rose) N4 Deodorant
€25,00
Een rozentuin onder je oksels. Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt ook nog eens heerlijk.
Agent Nateur
Holi (Stick) Sensitive Deodorant
€26,00
Deze Holi (stick) deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, hij is ook extreem lief voor de gevoelige huid en beschermt je tegen transpireren. De deodorant bevat een subtiele mix van hout, jasmijn, bergamot en sandalwood.
Agent Nateur
Holi (Stick) N3 Deodorant
€22,00
De natuurlijke Holi (stick) N3 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes. Winnaar van de Glamour Beauty Awards 2016.
Agent Nateur
Holi (Oil) Refining Youth Serum
€110,00
Dit serum biedt elke beauty dagelijks een extra steuntje in de rug en zorgt ervoor dat pigmentvlekken, rimpels, donkere plekjes, een rode huid en oneffenheden worden verminderd.
Agent Nateur
Holi (C) Youth Skin Refining Face Vitamines
€110,00
Oops, need some help? Het Holi (C)-vitaminepoeder zorgt ervoor dat de sporen van je korte nachten worden gewist. De formule licht fijne lijntjes op, verminderd littekens en geeft je huid een vitamineboost.
Agent Nateur
Holi (Oil) Youth Body Serum
€85,00
Halleluja! De Holi (Oil) Youth Body Serum van Agent Nateur ruikt niet alleen hemels, het geeft je huid een subtiele glow, hydrateert en bevat een anti cellulitis-formule. Dit product helpt om kleine tekenen van cellulitis te verminderen.
Agent Nateur
Holi (Man) N5 Deodorant
€22,00
De natuurlijke Holi (Man) N5 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken. De deodorant bevat een subtiele mix van roos, sandalwood, citrus en cedarwood. Daarnaast doet de deodorant precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren

Agent Nateur is opgezet door founder Jena Covello en worden handgemaakt in Los Angeles. Alle producten zijn holistic en vrij van GMO’s, soja, parabenen, sulfaten, aluminium en petroleum en bevatten alleen ingrediënten die lief zijn voor je huid. Holi natural én holi chic! Jena begon haar bedrijf min of meer uit eigenbelang, omdat ze zelf last heeft van twee huidaandoeningen waardoor ze geen verzorgingsproducten kon vinden waar ze zelf geen last van kreeg. Ze begon met het ontwikkelen van een healthy deodorant, waar ze intussen meerdere van op de markt heeft gebracht. Zo is de Holi Rose Deodorant No 4 ontzettend populair (een rozentuin onder je oksels), is de Holi Stick Sensitive Deodorant er speciaal voor wie allergisch is voor baking soda en kun je je lief verrassen op zijn verjaardag met de organic deodorant stick Holi Man N5, speciaal voor mannen. Agent Nateur focust zich daarnaast ook op bodycare en skincare en dan met name serums en body oils: de Holi (C) Youth Skin Refining Face Vitamines zorgen ervoor dat de sporen van je korte nachten worden gewist. De formule licht fijne lijntjes op, verminderd littekens én geeft je huid een vitamineboost. Voor een dagelijks steuntje in de rug gebruik je het Holi (Oil) Refining Youth Serum. Deze zorgt ervoor dat pigmentvlekken, rimpels, donkere plekjes, een rode huid en oneffenheden worden verminderd. Het Holi (Youth) Body Serum doet exact hetzelfde, maar dan voor je lijf. Natuurlijke cosmetica heeft Agent Nateur (nog) niet op de markt gebracht, omdat Jena zelf bijna geen make-up gebruikt.