Onzuivere huid

Een onzuivere huid komt vooral in de pubertijd voor, tijdens de zwangerschap of door stress: je hebt dan last van onzuiverheden als mee-eters, puisten en verwijde poriën. Gelukkig heeft BEAUTSY ook voor jouw huidtype de beste, natuurlijke skincareproducten die een onzuivere huid helpen weer gezond te worden.

Plant Apothecary
Not A Spot Acne Treatment Mask
€28,75
Bye spots! Met de Not A Spot Acne Treatment Mask van Plant Apothecary zeg je puistjes en onzuiverheden vaarwel. Een mix van essentiële oliën en basilicum zorgen er niet alleen voor dat bacteriën verdwijnen, maar het helpt ook de huid te verzachten.
Soapwalla Kitchen
Essential Facial Toning Mist
Artikelcode ESST4
€39,50
De multitasking Essential Facial Toning Mist is de held uit je badkamerkastje. Het verfijnt de huidtextuur, hydrateert diep en zuivert je poriën. Daarnaast zorgt de aloë vera-gel ervoor dat roodheid van de huid en irritatie worden geminimaliseerd.
Soapwalla Kitchen
Balancing Facial Toning Mist
Artikelcode BALT4
€39,50
Spray it! De Balancing Facial Toning Mist van Soapwalla Kitchen herstelt en verfrist de huid. Dankzij de lavendel vermindert het oppervlakkige huidirritatie. De resveratrol verfrist de huid en geeft het een stalende gloed.
Soapwalla Kitchen
Shea Butter, Tangerine & Clay Soap Bar
Artikelcode SBSHEA
€13,00
Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Shea Butter, Tangerine & Clay Soap Bar. Deze soapbar is zo ontworpen dat het de gevoelige huid reinigt en voed, zónder een laag achter te laten.
Soapwalla Kitchen
Almond Oil & Oats Soap Bar
Artikelcode SBALMOAT
€13,00
Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Almond Oil & Oats Soap Bar. De amandelolie verzacht en verzorgt de huid. De havermout zorgt voor een reinigend effect, dat zelfs de meeste gevoelige huidtypes fijn vinden.
Soapwalla Kitchen
Activated Charcoal & Petitgrain Soap Bar
Artikelcode SBCHARC
€14,00
Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Activated Charcoal & Petitgrain Soap Bar. De bamboe exfolieert de huid, verzacht en zorgt voor het in balans brengen van de huidbarrière.

Acne is de grootse boosdoener van een onzuivere huid. Andere tekenen en kenmerken die wijzen op een onzuivere huid zijn mee-eters, witte bolletjes, verwijde poriën en een vette, glimmende huid. Bij een onzuivere huid zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt, waardoor het talg samen met vuil en dode huidcellen zich ophopen. Komen daar bacteriën bij, ontstaan er puistjes. Een onzuivere huid noemen we daarom ook wel een onrustige huid. Er kan jeuk ontstaan waardoor je geneigd bent eraan te gaan zitten met je handen, waardoor je alleen maar meer vuil erin brengt en het alleen maar erger wordt. Je wilt natuurlijk geen slechte en geïrriteerde huid, maar een gezonde en egale huid! Daarom is het van belang dat je extra lief bent voor je huid en producten op je gezicht smeert waar geen ingrediënten inzitten die je huid kwaad doen, zoals alcohol en minerale vetten en oliën. Reinig bijvoorbeeld met de zeepbars van Soapwalla, die extra lief zijn voor jouw gevoelige huid. Gebruik ook elke dag een toner, die jouw onrustige huid weer in balans brengt. Mee-eters en puistjes pak je weer aan met het speciale acne-masker van Plant Apothecary. Bye bye, spots!