Krullend haar

Jij bent gezegend met prachtige krullen en om ze mooi, gezond, sterk, glanzend en in vorm te houden, heb jij de juiste haarverzorging voor krullen nodig. Op natuurlijke of biologische basis, het liefst! BEAUTSY helpt je uit de brand met natuurlijke producten voor krullend haar.

RAHUA
Hydration Shampoo
€36,00
Droog en beschadigd haar? Is de Sahara er niets bij? Zoek dan je heil in het regenwoud: RAHUA Hydration Shampoo to the rescue! Deze maximale moisturizer transformeert slap, futloos, droog en beschadigd haar tot sterke, glanzende lokken.
RAHUA
Hydration Conditioner
€38,00
Als aanvulling op de RAHUA Hydration Shampoo heeft RAHUA uiteraard haar compagnon voor je in de aanbieding: de RAHUA Hydration Conditioner. Want 1+1=2! Met dit gouden duo zorg je gegarandéérd voor sterke, glanzende lokken.
RAHUA
Hydration Detangler
€38,00
Zitten jouw lokken áltijd door de war? Zeg maar goodbye tegen je klitten, want met de Hydration Detangler van RAHUA is je haar vanaf nu altijd doorkambaar binnen een paar minuten.
RAHUA
Voluminous Spray
€34,00
Wil jij een beachy look zonder naar het strand te hoeven gaan? Of kan jouw dunne haar wel wat volume gebruiken? Dan is de Voluminous Spray van RAHUA hét haarproduct voor jou. Voor volume, textuur en een tussentijdse opfrisbeurt als droogshampoo!
RAHUA
Enchanted Island Salt Spray
€38,00
Geïnspireerd door de Galapagos-eilanden geeft de Enchanted Island Salt Spray van RAHUA je het gevoel van een stranddag, namelijk: perfect verward, golvend strandhaar. Een tropisch feestje met exotische geuren als guayaba, hibiscus en passievrucht!
RAHUA
Legendary Amazon Oil
€44,00
Wens jij een zachte, glanzende en anti-pluis finish voor je lokken, het liefst zonder al te veel gedoe? Het antwoord vind je in de planten- en bloemenolie in de Legendary Amazon Oil van RAHUA. Het woord zegt het eigenlijk al: deze olie is legendarisch!
RAHUA
Omega-9 Hair Mask
€58,00
Handgemaakt uit het Amazone regenwoud: het omega-9 haarmasker van RAHUA. Verwen je lokken met deze krachtige, intensieve crème die tot diep in de wortels doordringt en beschadigd, slap haar weer gezond en sterk maakt.
RAHUA
Hydration Shampoo Travel Size
€9,25
Droog en beschadigd haar? Is de Sahara er niets bij? Zoek dan je heil in het regenwoud: RAHUA Hydration Shampoo to the rescue! Extra handig: je kunt deze fijne shampoo gewoon meenemen in het vliegtuig.
RAHUA
Hydration Conditioner Travel Size
€9,75
Als aanvulling op de RAHUA Hydration Shampoo heeft RAHUA uiteraard haar compagnon voor je in de aanbieding: de RAHUA Hydration Conditioner. Want 1+1=2! Met dit gouden duo zorg je gegarandéérd voor sterke, glanzende lokken. En yes: óók op vakantie!

Of je nu pijpenkrullen of kroeshaar hebt, spiraalkrullen of fijne krullen: mensen met krullend haar hebben één gezamenlijk doel: je krullen versterken zodat ze niet slap naar beneden hangen. Daarom heeft RAHUA speciaal voor diegenen met krullen een aantal producten ontwikkeld die gekruld haar in vorm houden. Geheel op natuurlijke basis, dus zonder chemicaliën of troep als parabenen, conserveermiddelen, alcohol of sulfaten die je haar alleen maar beschadigen of uitdrogen. RAHUA is het merk waar wij al onze shampoos  van hebben: 100% natuurlijke haarverzorging uit het regenwoud. De hydration shampoo is de shampoo voor krullen: deze maximale moisturizer transformeert slappe, futloze, droge en beschadigde krullen tot sterke, glanzende lokken. Deze shampoo biedt het beste resultaat in combinatie met de hydration conditioner. RAHUA heeft ook een leave-in conditioner, maar die is niet per se geschikt voor krullend haar. Verzorg je haar daarnaast wekelijks (niet vaker) met een haarmasker of een haarolie: RAHUA heeft er drie voor jouw haartype. Naar een krullencrème en mousse voor krullen is BEAUTSY nog op zoek, maar wel hebben we twee stylingproducten voor je: twee haarsprays voor extra volume. O, en hadden we al gezegd dat de shampoo en conditioner er ook in handig reisformaat zijn?