Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Girl Smells' Soothing Aloe Gel
Geef score:

Girl Smells' Soothing Aloe Gel

€29
We got you! Met de Soothing Aloe Gel van Girl Smells zorg je ervoor dat je huid op twee manieren wordt gevoed. Het kalmeert je huid en zorgt dat het de juiste vochtbalans houdt. Girl Smells Aloe Gel is een fantastische heelmeester voor gezicht & lijf.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in natuurlijke en clean beautyproducten. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de natuur, de dieren en de planeet.
 • Gratis Verzending
  Gratis verzending. Binnen Nederland vanaf besteding van €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

We got you! Want met de Soothing Aloe Gel van Girl Smells zorg je ervoor dat je huid op twee manieren wordt gevoed. Het kalmeert je huid en zorgt dat het de juiste vochtbalans houdt. Girl Smells Aloe Gel is een fantastische heelmeester voor gezicht en lijf. Deze gel kun je voor bijna álles gebruiken.

INGREDIENTS

Aqua, Niacacinamide, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Xanthan

*Organically grown ingredient

**Natural constituents of essential oils

HOW TO USE

Gebruik de Girl Smells Aloe Gel na het scheren of nadat je in de zon hebt gelegen. Het product trekt langzaam in je huid met een zacht, verfrissend en helende effect. Het werkt het beste wanneer je het aanbrengt net na het douchen of badderen. Geschikt voor alle huidtypes.

WHAT Soothing Aloe Vera Gel
WHY Deze aloe gel kalmeert je huid en zorgt dat het de juiste vochtbalans houdt. Je kunt hem gebruiken als serum, moisturizer, soothing treatment, na het scheren én als after sun. Het is een fantastische heelmeester voor gezicht en lijf
WHO Alle huidtypes
SIZE 30 ML
MATERIAL Plastic fles met pompje
SHELF-LIVE 6 MND
MADE Berlijn, Duitsland
SMELL