Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Restorative Face Serum
Geef score:

Soapwalla's Restorative Face Serum

€59
Soapwalla's Restorative Face Serum is een echte allemansvriend. Het verjongt en revitaliseert de huid, maakt de poriën fijner en helpt de natuurlijke hydratatiebalans van de huid te beschermen.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Soapwalla's Restorative Face Serum is een echte allemansvriend. Het verjongt en revitaliseert de huid, maakt de poriën fijner en helpt de natuurlijke hydratatiebalans van de huid te beschermen. Het bevat een combinatie van verschillende oliën en zuren waaronder linolzuur, wortelzaadolie en rozenbottelzaadolie. Het helpt een droge huid direct te hydrateren en zorgt dat rode plekjes minder zichtbaar worden. Dit serum kan gebruikt worden rondom de gevoelige huid van de ogen.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil*; Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*+; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*+; Rosa Canina (Rosehip Seed) Oil*; Oryza Sativa (Rice Bran) Oil; Prunus Aermeniaca (Apricot) Kernel Oil; Sea Buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) Oil; Macerated Carota (Carrot) Oil*; Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*; Daucus Carota Sativa (Carrot Seed) Oil*; Non-GMO Tocopherol*+; essential oils of: Lavandula Angustifolia (Lavender)*, Citrus Sinensis (Sweet Orange), Citrus Aurantium Bergamia (Bergaptene-free Bergamot)*.

HOW TO USE

Schud Soapwalla's Restorative Face Serum voor gebruik. Je kunt 3 tot 6 druppels gebruiken als dagelijkse moisturizer. Je kunt het serum ook voor het slapengaan aanbrengen, zodat het tijdens de nacht goed zijn werk kan doen. Je kan dit serum zelfs aanbrengen op de gevoelige huid rondom de ogen.

WHAT Resorative Face Serum, ook veilig rondom de ogen
WHY Het verjongt en revitaliseert de huid, maakt de poriën fijner en helpt de natuurlijke hydratatiebalans van de huid te beschermen. Het is zelfs aan te brengen op de gevoelige huid rondom de ogen!
WHO Alle huidtypen, speciaal voor gevoelige huid en rijpere huid. Dit serum kan ook rondom de ogen gebruikt worden.
SIZE 30 ML
MATERIAL Glazen flesje met druppelaar, verpakt in kartonnen doosje
SHELF-LIVE 12 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL Natuurlijke frisse, mintachtige geur