Delen
Deel dit product
schrijf je review
Beoordeel Soapwalla's Recover Indulgent Bath Soaking Salts
Geef score:

Soapwalla's Recover Indulgent Bath Soaking Salts

€12,75
0 reviews - schrijf je review
Soapwalla’s Recover Indulgent Bath Soaking Salts schreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in beautyproducten zónder bullshitingrediënten. Producten die lief zijn voor je huid, maar ook voor de natuur, dieren en planeet.
 • Gratis verzending
  Binnen Nederland bij besteding vanaf €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Description
Ingredients
How to use
Specifications
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Soapwalla’s Recover Indulgent Bath Soaking Saltsschreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn. Daarnaast geeft het je een zijdezachte huid en is het rijk aan mineralen, magnesium, calcium chloride, lavendel en eucalyptus. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gekalmeerd en gereinigd.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Magnesium Sulfate (Epsom Salt); Sodium Chloride (Celtic Sea Salt, Utah Red Basin Salt, Himalayan Pink Salt, Kosher Salt, Gray Salt)*+; Sodium Bicarbonate +; a proprietary blend of essential oils including: Lavandula Angustifolia (Lavender)* and Eucalyptus Globulus (Eucalyptus)*.

HOW TO USE

Pak een handvol Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts en doe dit in een warm tot heet bad. Ga lekker 20 minuten in het bad liggen. Niet van de huid afspoelen.

WHAT Recover Indulgent Bath Soaking Salts
WHY Voedt, kalmeert en reinigt de huid, verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn
WHO Perfect voor zelfs de meest gevoelige huid, Unisex.
SIZE 226 GR
MATERIAL Plastic pot
SHELF-LIVE 14 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL Lavendel en eucalyptus