Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Recover Indulgent Bath Soaking Salts
Geef score:

Soapwalla's Recover Indulgent Bath Soaking Salts

€12,75
Soapwalla’s Recover Indulgent Bath Soaking Salts schreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Soapwalla’s Recover Indulgent Bath Soaking Saltsschreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn. Daarnaast geeft het je een zijdezachte huid. Het zit bomvol mineralen, magnesium, calcium chloride, lavendel en eucalyptus. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gekalmeerd en gereinigd.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Magnesium Sulfate (Epsom Salt); Sodium Chloride (Celtic Sea Salt, Utah Red Basin Salt, Himalayan Pink Salt, Kosher Salt, Gray Salt)*+; Sodium Bicarbonate +; a proprietary blend of essential oils including: Lavandula Angustifolia (Lavender)* and Eucalyptus Globulus (Eucalyptus)*.

HOW TO USE

Pak een handvol Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts en doe dit in een warm tot heet bad. Ga lekker 20 minuten in het bad liggen. Niet van de huid afspoelen.

WHAT Recover Indulgent Bad zout
WHY Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn. Daarnaast geeft het je een zijdezachte huid. Door de combinatie van lavendel en eucalyptus wordt de huid niet alleen gevoed, maar ook gekalmeerd en gereinigd.
WHO Perfect voor zelfs de meest gevoelige huid, Unisex.
SIZE 226 GR
MATERIAL Plastic pot
SHELF-LIVE 14 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL De natuurlijke frisse geur van lavendel en eucalyptus.