Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Plant Apothecary's Not A Spot Acne Treatment Mask
Geef score:

Plant Apothecary's Not A Spot Acne Treatment Mask

€28,75
Bye spots! Met de Not A Spot Acne Treatment Mask van Plant Apothecary zeg je puistjes en onzuiverheden vaarwel. Een mix van essentiële oliën en basilicum zorgen er niet alleen voor dat bacteriën verdwijnen, maar het helpt ook de huid te verzachten.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Bye spots! Met de Not A Spot Acne Treatment Mask van Plant Apothecary zeg je puistjes en onzuiverheden vaarwel. Een mix van essentiële oliën en basilicum zorgen er niet alleen voor dat bacteriën verdwijnen, maar het helpt ook de huid te verzachten en te voeden. Het masker bevat daarnaast een combinatie van witte klei en activated charcoal, ofwel geactiveerde houtskool, heelmeesters voor een onrustige huid. 

INGREDIENTS

Kaolin (White Clay), Activated Charcoal, Ocimum Basilicum (Basil) Oil*    

*Certified USDA Organic

HOW TO USE

Mix een halve theelepel van het Not A Spot Acne Treatment Mask met een paar druppels water in de palm van je hand. Mix het tot een dunne pasta ontstaat. Breng het aan op je gezicht en nek en laat het opdrogen. Verwijder het vervolgens met lauwwarm water en breng een moisturizer aan.

WHAT Not a spot, Facial Mask
WHY Behandel puistjes voorzichtig met de kracht van planten; essentiële olie van basilicum (een krachtige antibacteriële acne-bestrijder) en sterk absorberende activated charcoal, die onzuiverheden van diep in de huid aantrekt.
WHO Alle huidtypes, onzuivere huid, unisex
SIZE 60 ML
MATERIAL Plastic fles
SHELF-LIVE 6 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL Natuurlijke licht frisse geur van bladeren
EXTRA Plant’s producten worden gemaakt met de hulp van volwassenen met lichamelijke en geestelijke beperkingen.