Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Comfort Indulgent Bath Soaking Salts
Geef score:

Soapwalla's Comfort Indulgent Bath Soaking Salts

€12,75
Bath time! Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts schreeuwt om met je in bad te gaan. Het badzout zit barstensvol mineralen zoals magnesium, kalium en calciumchloride. Voor een spa treatment in je eigen badkamer.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in natuurlijke en clean beautyproducten. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de natuur, de dieren en de planeet.
 • Gratis Verzending
  Gratis verzending. Binnen Nederland vanaf besteding van €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Bath time!Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts schreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Het badzout zit barstensvol mineralen zoals magnesium, kalium en calciumchloride. Daarnaast zitten er ingrediënten in die je huid verwennen en kalmeren. Zoals amandel, gember en kardemom.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Magnesium Sulfate (Epsom Salt); Sodium Chloride (Celtic Sea Salt, Utah Red Basin Salt, Himalayan Pink Salt, Kosher Salt, Gray Salt)*+; Sodium Bicarbonate +; Zingiber Officinale (Ginger) Powder*+; Elettaria Cardamomum (Cardamom) Powder*+; a proprietary blend of essential oils including: Zingiber Officinale (Ginger)* and Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel.

HOW TO USE

Pak een handvol Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts en doe dit in een warm tot heet bad. Ga lekker 20 minuten in het bad liggen. Niet van de huid afspoelen.

WHAT Comfort Indulgent Bad zout
WHY Dit badzout zit barstensvol met mineralen zoals magnesium, kalium en calciumchloride, die de vermoeide spieren voedt. Voor een ultiem spa- at-home gevoel!
WHO Perfect voor zelfs de meest gevoelige huid, Unisex.
SIZE 226 GR
MATERIAL Plastic pot
SHELF-LIVE 14 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL De natuurlijke geur van almandelen en gember