Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Lemongrass & Green Tea Soap Bar
Geef score:

Soapwalla's Lemongrass & Green Tea Soap Bar

€13
Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Lemongrass & Green Tea Soap Bar. Groene thee is het paradepaardje van deze zeep bar. Groen thee zorgt er namelijk voor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in natuurlijke en clean beautyproducten. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de natuur, de dieren en de planeet.
 • Gratis Verzending
  Gratis verzending. Binnen Nederland vanaf besteding van €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Lemongrass & Green Tea Soap Bar. Groene thee is het paradepaardje van deze zeep bar. Groen thee zorgt er namelijk voor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd. Het verzacht de huid en geeft het een opkikker. De essentiële oliën uit het limoengras zorgen op hun beurt voor een egale huid.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Distilled water, saponified oils (sunflower, palm kernel, rice bran, coconut)*, kosher vegetable glycerin*+, sorbitol*+, sodium cocoate, palm and coconut fatty acids, sodium chloride (kosher salt)*+; Camellia Sinensis (Green Tea) Leaves*+; essential oil blend, including: Cymbopogon Citratus (Lemongrass)*; Non-GMO Tocopherol (Vitamin E)* +.

HOW TO USE

You know how it’s done!

WHAT Handgesneden zeep bar, voor gezicht en lichaam
WHY De groene thee zorgt ervoor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd. Het verzacht de huid en geeft het een opkikker. De essentiële oliën uit het limoengras zorgen op hun beurt voor een egale huid.
WHO Alle huidtypes, Unisex
SIZE 113 GR
MATERIAL Hand gesneden zeep
SHELF-LIVE
MADE Brooklyn, USA
SMELL Natuurlijke frisse geur van citroengras