Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Lemongrass & Green Tea Soap Bar
Geef score:

Soapwalla's Lemongrass & Green Tea Soap Bar

€13
Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Lemongrass & Green Tea Soap Bar. Groene thee is het paradepaardje van deze zeep bar. Groen thee zorgt er namelijk voor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Let’s get soapy! Duik in bad of onder de douche met Soapwalla’s Lemongrass & Green Tea Soap Bar. Groene thee is het paradepaardje van deze zeep bar. Groen thee zorgt er namelijk voor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd. Het verzacht de huid en geeft het een opkikker. De essentiële oliën uit het limoengras zorgen op hun beurt voor een egale huid.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Distilled water, saponified oils (sunflower, palm kernel, rice bran, coconut)*, kosher vegetable glycerin*+, sorbitol*+, sodium cocoate, palm and coconut fatty acids, sodium chloride (kosher salt)*+; Camellia Sinensis (Green Tea) Leaves*+; essential oil blend, including: Cymbopogon Citratus (Lemongrass)*; Non-GMO Tocopherol (Vitamin E)* +.

HOW TO USE

You know how it’s done!

WHAT Handgesneden zeep bar, voor gezicht en lichaam
WHY De groene thee zorgt ervoor dat de huid intens maar zeer subtiel wordt gereinigd. Het verzacht de huid en geeft het een opkikker. De essentiële oliën uit het limoengras zorgen op hun beurt voor een egale huid.
WHO Alle huidtypes, Unisex
SIZE 113 GR
MATERIAL Hand gesneden zeep
SHELF-LIVE
MADE Brooklyn, USA
SMELL Natuurlijke frisse geur van citroengras