Haircare

Hey hair! Geef je manen precies wat ze nodig hebben (en niets meer), met onze pure shampoos, conditioners en haarmaskers bied je precies de juiste verzorging aan jouw haar. Less is more!

Le prunier
Plum Beauty Oil
€72,00
Een opkikkertje nodig? De Plum Beauty Oil van Le Prunier zorgt voor een upgrade van je huid, haar en lijf. Het verfrist de huid en haar direct. Dankzij de anti-aging en multifunctionele bestanddelen worden je haar en huid gevoed én verfrist.
Shhhowercap
The Envy
€43,00
Hit the shower! Deze gezellige douchemutsen van Shhhowercap maken van je douche een feestje - zónder je haar nat te maken. Want we begrijpen maar al te goed dat niet elk haartype vrolijk wordt van vocht. En het fijne is dat je hem gewoon in de wasmachine
Shhhowercap
The Minx
€43,00
Hit the shower! Deze gezellige douchemutsen van Shhhowercap maken van je douche een feestje - zónder je haar nat te maken. Want we begrijpen maar al te goed dat niet elk haartype vrolijk wordt van vocht. Tip: je kunt hem gewoon in de wasmachine stoppen.
Merme Berlin
Revitalising Hair Treatment
€29,00
Met de Merme Revitalising Hair Treatment heb je vloeibaar goud in handen. Deze olie bestaat immer en alleen uit arganolie, dat het haar direct een glans geeft zonder het vettig te maken. Hallo glanzende manen!

Mooie lokken staan bij ons allemaal bovenaan het verlanglijstje. Bij BEAUTSY vind je een rits aan conditioners, shampoos en haarmaskers van merken zoals Shhhowercap, Merme Berlin en Le prunier. Alle producten bevatten geen onnodige ingrediënten en zijn lief voor je haar.