Delen
Deel dit product
schrijf je review
Beoordeel Agent Nateur's Holi (Rose) N4 Deodorant
Geef score:

Agent Nateur's Holi (Rose) N4 Deodorant

€25
0 reviews - schrijf je review
Een rozentuin onder je oksels. Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt ook nog eens heerlijk.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in beautyproducten zónder bullshitingrediënten. Producten die lief zijn voor je huid, maar ook voor de natuur, dieren en planeet.
 • Gratis verzending
  Binnen Nederland bij besteding vanaf €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Description
Ingredients
How to use
Specifications
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Een rozentuin onder je oksels. Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt heerlijk en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes.

INGREDIENTS

Organic coconut oil, sodium bicarbonate, beeswax, sunflower butter, avocado butter, castor oil, rose essential oil, sandalwood essential oil.

HOW TO USE

A little is a lot. Met deze deodorant van Agent Nateur in je badkamerkastje heb je niet veel nodig om de hele dag goed te ruiken. Breng aan op een schone huid in de morgen om een langdurige bescherming gedurende de dag te geven. Deodorant doet beter zijn ding als je het direct na het douchen of badderen aanbrengt.

WHAT Holi (Rose) N4 Deodorant
WHY Beschermt tegen transpireren en bijbehorende geurtjes
WHO Alle huidtypes
SIZE 50 ML
MATERIAL Plastic deodorant stick
SHELF-LIVE 36 MND
MADE Los Angeles, USA
SMELL Rozen