Delen
Deel dit product
schrijf je review
Beoordeel Agent Nateur's HOLI (ROSE) N4 deodorant
Geef score:

Agent Nateur's HOLI (ROSE) N4 deodorant

€25
0 reviews - schrijf je review
Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed Ì©n beschermt je tegen transpireren.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in natuurlijke en clean beautyproducten. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de natuur, de dieren en de planeet.
 • Gratis verzending
  Gratis verzending. Binnen Nederland vanaf besteding van €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSYLOVES IT

Een rozentuin onder je oksels. Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes.

INGREDIENTS

Organic coconut oil, sodium bicarbonate, beeswax, sunflower butter, avocado butter, castor oil, rose essential oil, sandalwood essential oil.

HOW TO USE

A little is a lot. Met deze deodorant van Agent Nateur in je badkamerkastje heb je niet veel nodig om de hele dag goed te ruiken. Breng aan op een schone huid in de morgen om een langdurige bescherming gedurende de dag te geven. Deodorant doet beter zijn ding als je het direct na het douchen of badderen aanbrengt.

WHAT Deodorant stick Holi Rose N4
WHY De Holi (Rose) Deodorant stick N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes, de hele dag
WHO Alle huidtypes
SIZE 50 ML
MATERIAL Plastic deodorant stick
SHELF-LIVE 36 MND
MADE Los Angeles, USA
SMELL De natuurlijke, luxueuze geur van rozen