Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Agent Nateur's H O L I (R O S E) N4 deodorant
Geef score:

Agent Nateur's H O L I (R O S E) N4 deodorant

€28
Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed én beschermt je tegen transpireren.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Een rozentuin onder je oksels. Agent Nateur & Shiva Rose hebben de handen ineen geslagen om een sensuele en exotische deodorant te ontwikkelen. De Holi (Rose) N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes.

INGREDIENTS

Organic coconut oil, sodium bicarbonate, beeswax, sunflower butter, avocado butter, castor oil, rose essential oil, sandalwood essential oil.

HOW TO USE

A little is a lot. Met deze deodorant van Agent Nateur in je badkamerkastje heb je niet veel nodig om de hele dag goed te ruiken. Breng aan op een schone huid in de morgen, om een langdurige bescherming gedurende de dag te geven. Deodorant doet beter zijn ding als je het direct na het douchen of badderen aanbrengt.

WHAT Deodorant stick Holi Rose N4
WHY De Holi (Rose) Deodorant stick N4 is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, het ruikt goed en doet precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes, de hele dag.
WHO Alle huidtypes
SIZE 50 ML
MATERIAL Plastic deodorant stick
SHELF-LIVE 36 MND
MADE Los Angeles, USA
SMELL De natuurlijke, luxueuze geur van rozen