Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Agent Nateur's H O L I ( O I L ) REFINING YOUTH SERUM
Geef score:

Agent Nateur's H O L I ( O I L ) REFINING YOUTH SERUM

€129,50
Dit serum biedt elke beauty een steuntje in de rug om extra verzorging te bieden. Het Holi (oil) serum zorgt ervoor dat pigmentvlekken, rimpels, donkere plekjes, een rode huid en oneffenheden worden verminderd.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Dit serum biedt elke beauty een steuntje in de rug om extra verzorging te bieden. Het Holi (oil) serum zorgt ervoor dat pigmentvlekken, rimpels, donkere plekjes, een rode huid en oneffenheden worden verminderd. Tegelijkertijd zorgt het serum ervoor dat je gezicht wordt beschermd, gevoed én biedt een natuurlijke glans. O, hadden we al gezegd dat het naar rozen ruikt?

INGREDIENTS

Organic Oryza Sativa, (ricebran) Organic Rosa Mosqueta, (rosehip oil) French Calcium, Wild Crafted Rosa Damascena, Organic Sodium Ascorbyl Phosphate, Organic Helichrysum Gymnocephalum, (helichrysum oil) Wild Crafted Santalum Album (sandalwood) Oil.

HOW TO USE

A little is a lot. Met ditserum van Agent Nateur in je badkamerkastje heb je niet veel nodig om de juiste verzorging te bieden. De Holi (oil) kan in de ochtend of voor het slapengaan gebruikt worden op een schone huid. Wij adviseren je om 4 tot 5 druppels aan te brengen op je gezicht (en decolleté). Je kunt het serum ook mixen met je foundation in de palm van je hand. Als je een normaal tot vette huid hebt, adviseren we om het serum te gebruiken in plaats van een moisturizer. Als je een droge huid hebt kun je het samen met je moisturizer gebruiken.

WHAT Holi (oil) Gezichtsolie
WHY Deze olie werkt perfect om de huid te hydrateren. Het minimaliseert het uiterlijk van roodheid, oneffenheden, rimpels, hyperpigmentatie en donkere vlekken.
WHO Alle huidtypes
SIZE 15 ML
MATERIAL Glazen flesje met druppelaar
SHELF-LIVE 12 MND
MADE Los Angeles, USA
SMELL Hemelse geur van rozen