Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Agent Nateur's H O L I ( M A N ) N5 deodorant
Geef score:

Agent Nateur's H O L I ( M A N ) N5 deodorant

€23
De natuurlijke Holi(man) N5 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken, hij beschermt tegen transpireren en bijbehorende geurtjes. De deodorant bevat een subtiele mix van roos, sandalwood, citrus en cedarwood. Verleid jezelf of je iemand and
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

De natuurlijke Holi(man) N5 deodorant is niet alleen in een luxueus jasje gestoken. De deodorant bevat een subtiele mix van roos, sandalwood, citrus en cedarwood. Verleid jezelf of je iemand anders. Daarnaast doet de deodorant precies wat het hoort te doen: je beschermen tegen transpireren en bijbehorende geurtjes. Swipe it!

INGREDIENTS

Organic cocos nucifera, (coconut oil) cera alba, (beeswax) sodium bicarbonate, (baking soda) persea gratissima, (avocado butter) helianthus annuus, (sunflower butter) ricinus communis, (castor oil) acidum citric (citric acid)a proprietary blend of essential oils.

HOW TO USE

A little is a lot. Met deze deodorant van Agent Nateur in je badkamerkastje heb je niet veel nodig om de hele dag goed te ruiken. Breng aan op een schone huid in de morgen, om een langdurige bescherming gedurende de dag te geven. Deodorant doet beter zijn ding als je het direct na het douchen of badderen aanbrengt.

WHAT Deodorant Stick Holi (man) N5
WHY Deze natuurlijke deodorant stick bevat een subtiele mix van roos, sandalwood, citrus en cedarwood.
WHO Alle huidtypes, Mannen, Vrouwen, Unisex.
SIZE 50 ML
MATERIAL Plastic deodorant stick
SHELF-LIVE 36 MND
MADE Los Angeles, USA
SMELL De natuurlijke geur van roos, sandalwood, citrus en cedarwood, een sensuele geur