Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Merme's Facial Antioxidant Mist
Geef score:

Merme's Facial Antioxidant Mist

€27
Spray it! Met Merme’s Facial Antioxidant Mist hydrateer je de huid direct, zónder dat er een viezig laagje achterblijft op je gezicht. Deze held bestaat uit 1 enkel ingredient en dat is rozenwater. Het product is geschikt voor alle huidtypes.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Spray it! Met Merme’s Facial Antioxidant Mist hydrateer je de huid direct, zónder dat er een viezig laagje achterblijft op je gezicht. Deze held bestaat uit 1 enkel ingredient en dat is rozenwater. Het product is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat eenmix van puur, hydraterend en rustgevend water dat rijk is aan antioxidanten. Daarnaast maakt het de poriën schoon. En hadden we al gezegd dat deze organische rozenwater zalig ruikt?

INGREDIENTS

100% Bulgarian Rose Water (Rosa Damascena Flower Water)

Origin: De Bulgaarse rozen worden geteeld in hun natuurlijke habitat van Bulgarije en gedistilleerd met alleen de meest verse bloemblaadjes. Geen toegevoegd water of bewaarmiddelen worden gebruikt bij het maken van deze mist.

HOW TO USE

Gebruik zoveel spraytjes van de Merme Facial Antioxidant Mist als je wilt, maar doe het bij voorkeur wél op een schone huid. Het product kan zowel overdag of in de avond gebruikt worden. De mist werkt het beste na het douchen (door de stoom van de douche gaan je poriën openstaan). Dit product is geschikt voor alle huidtypes.

WHAT Facial Antioxidant mist
WHY Deze facial mist bestaat uit 1 enkel ingredient en dat is rozenwater.
WHO Alle huidtypes, speciaal voor gevoelige en geïrriteerde huid.
SIZE 100 ML
MATERIAL : Glazen flesje met spray dop
SHELF-LIVE 2 jaar
MADE Berlijn, Duitsland
SMELL De geur van roosjes