Delen
Deel dit product
schrijf je review
Beoordeel Soapwalla's Detox Indulgent Bath Soaking Salts
Geef score:

Soapwalla's Detox Indulgent Bath Soaking Salts

€12,75
0 reviews - schrijf je review
Soapwalla’s Detox Indulgent Bath Soaking Salts schreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn.
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in beautyproducten zónder bullshitingrediënten. Producten die lief zijn voor je huid, maar ook voor de natuur, dieren en planeet.
 • Gratis verzending
  Binnen Nederland bij besteding vanaf €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Description
Ingredients
How to use
Specifications
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Soapwalla’s Detox Indulgent Bath Soaking Saltsschreeuwt om met je in bad te gaan. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan een spa, want het kan gewoon in je eigen badkamer. Dit badzout verzacht vermoeide spieren en vermindert pijn. Daarnaast geeft het je een zijdezachte huid. Cedarwood kalmeert terwijl de grapefruitolie herstelt en stimuleert.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Magnesium Sulfate (Epsom Salt); Sodium Chloride (Celtic Sea Salt, Utah Red Basin Salt, Himalayan Pink Salt, Kosher Salt, Gray Salt)*+; Sodium Bicarbonate +; a proprietary blend of essential oils including: Cedrus Atlantica (Cedarwood)*, Citrus Paradisi (Grapefruit)*, Citrus Aurantium (Neroli) and Cupressus Sempervirens (Cypress)*.

HOW TO USE

Pak een handvol Soapwalla’s Comfort Indulgent Bath Soaking Salts en doe dit in een warm tot heet bad. Ga lekker 20 minuten in het bad liggen. Niet van de huid afspoelen.

WHAT Detox Indulgent Bath Soaking Salts
WHY Verzacht vermoeide spieren, vermindert pijn en geeft je een zijdezachte huid. Voor een ultiem spa- at-home gevoel!
WHO Alle huidtypes, Unisex
SIZE 226 GR
MATERIAL Plastic pot
SHELF-LIVE 14 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL Cederwood en grapefruit