Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Merme's Advanced Eye Therapy
Geef score:

Merme's Advanced Eye Therapy

€38
Goodbye puffy eyes! Deze Advanced Eye Therapy eye roller van Merme is je beste vriend na een korte nacht. De peerzaadolie is een natuurlijke, maar extreem effectieve manier om je ogen minder puffy te maken én intens te voeden.
1-3 werkdagen
Beautsy: de beste clean skincare en hand-picked beauty stuff.
 • 100% clean
  Wij geloven in natuurlijke en clean beautyproducten. Deze zijn niet alleen lief voor je huid, maar ook voor de natuur, de dieren en de planeet.
 • Gratis Verzending
  Gratis verzending. Binnen Nederland vanaf besteding van €50
 • Gratis retouren
  30 dagen bedenktijd
 • Professioneel advies
  Bel of mail voor al je vragen en advies
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

Goodbye puffy eyes! Deze Advanced Eye Therapy eye roller van Merme is je beste vriend na een korte nacht. De peerzaadolie is een natuurlijke, maar extreem effectieve manier om je ogen minder puffy te maken én intens te voeden. Dankzij de vitamine K en E worden tevens de donkere kringen rond je ogen verzacht. De zachte stalen bal van de roller zorgt ervoor dat je direct een verkoelend effect voelt.

INGREDIENTS

100% Cold Pressed Prickly Pear Seed Oil (Opuntia ficus-indica Oil)

Origin: Geoogst uit de wilde Prickly Pear Cactus, gekweekt in zijn geboorteland Mexico. Er wordt geschat dat 1000 kg cactus nodig is om een ​​liter zaadolie te produceren in een zeer tijdrovend en arbeidsintensief proces zonder dat er sprake is van hitte of chemische behandeling.

HOW TO USE

Rol de Merme Advanced Eye Therapy rond de ogen op een schone huid. Voor het beste resultaat kun je het product het beste direct na het douchen of badderen gebruiken. Door de stoom van de douche gaan je poriën openstaan waardoor het product effectiever is. Je kunt dit product in de ochtend of de avond gebruiken. Voor een extra verkoelend effect kun je de eye roller in de koelkast bewaren.

 

 

WHAT Oogroller van peerzaadolie
WHY Peerzaadolie is een natuurlijke, maar extreem effectieve manier om je ogen minder puffy te maken én intens te voeden met vitamine K en E
WHO Alle huidtypes
SIZE 10 ML
MATERIAL Glazen flesje met roller
SHELF-LIVE 2 jaar
MADE Berlijn, Duitsland
SMELL Lichte natuurlijke hooi achtige geur