Merme Berlin

1-Ingredient skin and hair care products

Merme Berlin is nogal een pionier op het gebied van cleane skincare en haarproducten. In alle producten van Merme zit namelijk maar één ingrediënt. Dat betekent dat het product volledig is gestript en maar één belangrijk ingrediënt bevat. De ingrediënten van Merme komen uit de hele wereld en de focus ligt op de meest pure ingrediënten, rechtstreeks uit de natuur.

Hand-picked: Een prachtige, pure lijn van cosmetica waarvan elk product maar uit één ingrediënt bestaat. Dit merk werkt 100% natuurlijk en is zo puur als wat.

Merme Berlin
Advanced Eye Therapy
€38,00
Goodbye puffy eyes! Deze Advanced Eye Therapy eye roller van Merme is je beste vriend na een korte nacht. De peerzaadolie is een natuurlijke, maar extreem effectieve manier om je ogen minder puffy te maken én intens te voeden.
Merme Berlin
Revitalising Hair Treatment
€29,00
Met de Merme Revitalising Hair Treatment heb je vloeibaar goud in handen. Deze olie bestaat immer en alleen uit arganolie, dat het haar direct een glans geeft zonder het vettig te maken. Hallo glanzende manen!
Merme Berlin
Nourishing Body Remedy
€29,00
De Merme’s Nourishing Body Remedy bezit een overvloed aan vitaminen en bevat een hoge concentratie amandelolie. Het ingrediënt van de Body Remedy is Amandelolie, en die zorgt ervoor dat het de huid voed en verzacht.
Merme Berlin
Facial Antioxidant Mist
€27,00
Spray it! Met Merme’s Facial Antioxidant Mist hydrateer je de huid direct, zónder dat er een viezig laagje achterblijft op je gezicht. Deze held bestaat uit 1 enkel ingredient en dat is rozenwater. Het product is geschikt voor alle huidtypes.
Merme Berlin
Deep Clean Facial Mask
€34,00
Treat yourself! Merme’s Deep Clean Facial Mask is een heerlijk masker voor een avondje thuis. Het Franse groene kleimasker werkt als een magneet en haalt alle bacteriën en vuil uit de huid. Het zit bomvol mineralen en zorgt voor schone poriën.