Linné Botanicals

Botanical skincare

Alle producten van Linné Botanicals zijn gemaakt van 100% natuurlijk en botanische bestanddelen. De lijn is dan ook vernoemd naar de Zweedse botanicus Carl Von Linné. De formule van de producten is zo samengesteld dat het de huid niet alleen gezonder maakt van binnen, maar ook van buiten. Alle ingrediënten zijn wereldwijd verkrijgbaar en geselecteerd op basis van hun kwaliteit. De producten van LINNE Botanicals zijn vrij van agressieve kunst- en vulstoffen en er wordt nooit iets toegevoegd om de kleur, geur of textuur te veranderen.

Hand-picked: Een bescheiden lijn producten die er prachtig uitziet, de producten hebben een heerlijke natuurlijke geur en sommige producten zijn multifunctioneel en komen met een gratis sponsje.

Linné Botanicals
BALANCE face oil
€39,00
Balance is key! De Balance Face Oil van Linne Botanicals is een allemansvriend voor je huid. De ingrediënten staan erom bekend de olieproductie van de huid te helpen reguleren. Daarnaast ontstopt het poriën en vermindert het onzuiverheden.
Linné Botanicals
RENEW face serum
€39,00
Hallo wonderelixer! Dit Renew Face Serum van Linne Botanicals bevat een magische mix van ingrediënten die de haarvaten versterkt, collageen opbouwt, pigmentatie vermindert en het ontstaan van rimpels de deur wijst. Het serum ruikt heerlijk naar kamille.
Linné Botanicals
REPAIR face oil
€39,00
Bye wrinkles! De Linne Botanicals Repair Face Oil geeft je huid een steuntje in de rug. Het helpt de rimpelvorming verminderen, verzacht littekens en beschermt je huid tegen stress. Daarnaast bevordert het de aanmaak van collageen.
Linné Botanicals
REFRESH Mineral Face Mist
€39,00
Fresh it up met deze Refresh Face Mist van Linne Botanicals. De face mist bevat ingrediënten die erom bekend staan dat ze ontstekingen verminderen, poriën minimaliseren, de huidelasticiteit bevorderen en bacteriële infecties onderdrukken. Deze face mist r
Linné Botanicals
ACTIVATE Exfoliating body wash
€51,80
Bath time! Deze soapy body wash van Linné Botanicals is een zeer geconcentreerd en voedzaam product. Je kunt het product dagelijks onder de douche of in bad gebruiken, maar je kunt het ook wekelijks gebruiken (als masker).
Linné Botanicals
SCRUB exfoliating face mask
€71,25
De Linné Botanicals Scrub is de sleutel tot succes als je graag je poriën wilt ontstoppen en de huid wilt vernieuwen. Daarnaast zorgen de ingrediënten ervoor dat de productie van collageen wordt gestimuleerd en een steuntje in de rug krijgt.
Linné Botanicals
PURIFY face wash and mask
€62,50
Dip it! Deze Purify Face Wash van Linne Botanicals is extreem lief voor je huid. Het bevat ingrediënten waarvan bekend is dat ze vrije radicalen neutraliseren, de huid verzachten en de bloedsomloop stimuleren.