GOLDA by Studio Cuela

Handmade with the finest ingredients

Golda is opgericht door Studio Cue, uit hartje Topanga, Californië. De founders van dit merk zijn Tsugu Wada en Keiko Matsuo. Golda heeft een lijn heerlijke producten voor je lijf, handgemaakt met de beste (meest pure) ingrediënten. Golda staat voor de magie van de Japanse Amori Hibaboom. Deze boom leeft tussen de 200-300 jaar, totdat het volledig is uitgegroeid. De boom wordt geroemd om zijn prachtige citruscedernoten en natuurlijke, reinigende eigenschappen. In de Amori Hibaboom zit het ingrediënt hinokitiol, een zeldzame stof die niet alleen insecten de deur wijst, maar ook zuivere eigenschappen bezit. De zeepjes van Golda zijn in een heel leuk jasje gehesen en ze ruiken heerlijk.

Hand-picked: Coole en bijzondere zeepjes die heerlijk ruiken en een zeer bijzonder ingrediënt bevatten: hinokitiol.

GOLDA by Studio Cuela
Pyramid Soap
€18,00
De Golda Pyramid Soap ziet er niet alleen heel cute uit: de combinatie van rozenblaadjes, kokos, palm- en olijfolie zorgen ervoor dat je huid intens wordt gevoed. Door de verwerking van jojoba, avocado en citoengras komt je huid niets tekort.
GOLDA by Studio Cuela
Black Soap
€20,00
Shower time! De zwarte Golda's Black Soap bevat een combinatie van mica, bamboo charcoal en black lava salt die de huid verjongt en je energie geeft. Daarnaast bevat het ook jojoba, avocado, grapefruitolie en essentiële oliën.
GOLDA by Studio Cuela
Cube Soap
€16,00
Take it easy! Golda's Cube Soap is je favoriete vriend voor in de avond. Neem een heerlijke douche voor het slapen gaan. De ingrediënten (een combinatie van kokos, palm- en olijfolie) helpen je ontspannen na een lange dag.
GOLDA by Studio Cuela
Sphere Soap
€18,00
Rise and shine! De Sphere Soap van Golda is dé perfecte opfrisser. De zeep bevat een combinatie van kokos, palm- en olijfolie. Het hydrateert je huid en dankzij de jojoba en avocado werkt het als een intense conditioner.