Basket
0 artikelen
Nothing here! Supply yourself with some BEAUTSY goodies....
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Wil jij ook beautyproducten zónder poeha?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste aankoop! Omdat de inhoud van je badkamerkastje een feestje moet zijn.
Join Us
*Bij het aanmelden van onze nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy policy. De korting is voor eenmalig gebruik en kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties.
Hop on
Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen.
Get in there
Maak hier een account aan zodat je lekker makkelijk kunt afrekenen, je bestelling kunt volgen en op de hoogte blijft van BEAUTSY.
20 Jun 2019

Top 5 Picks for Summer

Summer is finally here! Tijd voor picknicks in het park, wijntjes op het terras en zorgeloze zomerdagen op het strand. Prep je huid met de juiste verzorging en zorg dat je deze 5 BEAUTSY-goodies altijd bij de hand hebt.

 

Top 5 Picks For Summer | Beautsy

 

1. Face Stick van Salt & Stone, €20

Een sunkissed huid, maar dan mét de juiste bescherming. Met de Salt & Stone Face Stick met SPF 50 op zak zit je hartstikke goed. De stick zorgt niet alleen voor een bescherming tegen schadelijke UV-stralen, het hydrateert en herstelt de huid tegelijkertijd. Ook handig: hij mag gewoon in je handbagage én mee naar festivals!

Shop ‘m hier

Salt&Stone Face Stick SPF50 | Beautsy

2. Plum Beauty Oil van Le Prunier, €90

Vergeet naast je huid niet ook je haar te beschermen tegen de (droge) hitte van de zomer, het strand, de zee of het zwembad. De Plum Beauty Oil van Le Prunier zorgt voor een upgrade van je haar, maar óók je huid en lijf. Dankzij de essentiële antioxidanten, vitamines en omega-vetzuren wordt je haar en huid beschermd tegen schadelijke stoffen, gevoed én verfrist. O: hebben we al gezegd dat het heerlijk naar pruimen ruikt?

Shop 'm hier

Le prunier Plum Beauty oil | Beautsy

3. Refresh Mineral Face Mist van Linné Botanicals, €39

Getting hot? Fresh it up met deze Refresh Face Mist van Linné Botanicals. Niet alleen geeft deze facemist een heerlijk, verfrissend gevoel, de ingrediënten die erin zitten staan erom bekend dat ze ontstekingen verminderen, poriën minimaliseren, de huidelasticiteit bevorderen en bacteriële infecties onderdrukken. Wow! Een onmisbaar item voor in je tas, dus. 

Shop ‘m hier

Linné Botanicals Refresh mist | Beautsy

4. Solare Bronzing Powder van Hynt Beauty, €35  

Fake it ‘till you make it! Voor een beachy glow hoef je geen dagen op het strand door te brengen. Met deze bronzing powder van Hynt heb je precies de juiste balans te pakken tussen een zongebruinde huid en een gezonde glans. Het poeder is natuurlijk, geheel vegan (!) én past zich aan aan verschillende huidtinten.

Shop ‘m hier

Hynt Solar Bronzer | Beautsy

5. Soothing Aloe Gel van Girl Smells, €29

Na een dag zonnen is het belangrijk dat je de vochtbalans van je huid herstelt en het laat kalmeren. Tipje van moeder natuur: aloë vera. Mocht je deze plant niet bij de hand hebben, dan is deze gel je volgende optie. Een fantastische heelmeester voor je gezicht én lijf. En hij staat ook nog eens giga-leuk op je badkamerkastje, vind je niet?

Shop ‘m hier

Girl Smells Soothing Aloë Vera gel | Beautsy

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »