Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Soapwalla's Almond Luxe Body Polish
Geef score:

Soapwalla's Almond Luxe Body Polish

€39
De Almond Luxe Body Polish van Soapwalla is een waar walhalla voor onder de douche. Het is een subtiele scrub gemaakt van amandelolie, een hint kardemom en organische suiker. Soapwalla’s Polish is extra lief voor droge plekken zoals ellebogen en knieën.
1-3 werkdagen
Beschrijving
Ingredients
How to use
Specificaties
Reviews

WHY BEAUTSY LOVES IT

De Almond Luxe Body Polish van Soapwalla is een waar walhalla voor onder de douche. Het is een subtiele scrub gemaakt van amandelolie, een hint kardemom en organische suiker. Soapwalla’s Polish is extra lief voor droge plekken zoals ellebogen en knieën. Deze Body Polish is speciaal gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten die lief zijn voor alle huidtypes, zélfs de meest gevoelige huid.

INGREDIENTS

(*: certified organic, +: food-grade) Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*+; Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*; Saccharum Offinarum (Raw Sugar Cane, Turbinado Sugar)*+; Sodium Chloride (Celtic Sea Salt, Kosher Salt)*+; Elettaria Cardamomum (Cardamom) Powder*+; Zingiber Officinale (Ginger) Powder*+; Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Essential Oil; Non-GMO Tocopherol (Vitamin E)*+.

HOW TO USE

Masseer wat van de Almond Luxe Body Polish in op een vochtige huid en spoel af. Perfecte heelmeester voor uitgedroogde ellebogen en knieën.

 

WHAT Almond Luxe Body Polish
WHY Het is een subtiele scrub gemaakt van amandelolie, een hint kardemom en organische suiker. Soapwalla’s Polish is extra lief voor droge plekken zoals ellebogen en knieën.
WHO Alle huidtypes, Gevoelige huid, Droge huid, Unisex
SIZE 236 ML
MATERIAL Plastic pot met draaideksel
SHELF-LIVE 8 MND
MADE Brooklyn, USA
SMELL Natuurlijke geur van almandelen en gember