Dive into BEAUTSY

BEAUTSY is de online hangout voor hand-picked, clean en luxury beauty stuff: nichemerken en indie verzorgingslabels zonder bullshitingrediënten. Dat zijn luxe beautyproducten zonder poeha, die écht iets doen voor je huid (en lief zijn voor de planeet).

This is us
Hand-picked met liefde
Omdat het kopen van beautyproducten een feestje moet blijven, en jou niet het gevoel moet geven alsof je opnieuw onderzoek moet doen voor je scriptie, hebben wij voor jou een hele rits aan awesome hand-picked beautyproducten opgesteld. Want clean is ook gewoon fun. Grondig getest en gescreend door BEAUTSY – trust us on this one.
Clean de norm
Ingrediënten zijn vaak onbegrijpelijk en soms twijfelachtig. Daarom biedt BEAUTSY alleen maar cleane beauty producten die transparant zijn over het kleinste detail, trots op elk bestanddeel en geen bullshitingrediënten bevatten die jouw huid alleen maar kwaad kan doen.
LUXURY BY NATURE
Modern luxury is teruggaan naar de essentie. En dat van begin tot eind: van de cleane ingrediënten tot aan de minimalistisch moderne verpakking. Wij voegen daar een flinke lik natuur, een vleugje persoonlijkheid en kwaliteit aan je beautyroutine aan toe.
ABOUT
BEAUTSY is een beauty webshop, geboren in 2018 in Amsterdam. Oprichter Jessica Schuddeboom besloot na een (eindeloze) speurtocht naar de juiste producten voor haar gevoelige huid, het heft in eigen handen te nemen. Het moest en zou cleaner, gezonder en beter kunnen. Het idee voor BEAUTSY was geboren. Jessica duikelde knappe producten op uit de krochten van de beauty industrie, zónder bullshitingrediënten. Het resultaat? Een bomvol badkamerkastje en een webshop vol producten waarvan elk le ertje en elk e ket onder de loep is gehouden.